Benjamin Declercq

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
16
Gemiddelde score dit seizoen:
1624



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
145
Huidige aantal punten:
1242

Palmares

2019
Gazettecoureurs
1010 ptn
458 op 656
2018
Ploeg zonder naam
1519 ptn
84 op 715
2016
Benjamin Declercq
1463 ptn
471 op 750
2015
Vincere insieme
1783 ptn
117 op 597
2014
mayonaise voor bij de frieten
1987 ptn
23 op 567
2013
Johnny en Marina
1830 ptn
32 op 449

2019
Strontploeg
2238 ptn
214 op 655
2018
Sempre con noi
3312 ptn
259 op 596
2017
Vaffanculo
3350 ptn
186 op 604
2016
Benjamin Declercq
1500 ptn
374 op 596
2015
Benjamin Declercq
2704 ptn
111 op 507
2014
il piccolo principe
3121 ptn
193 op 488
2013
Benjamin Declercq
3568 ptn
41 op 401

2018
Ploeg zonder kwaliteit
1570 ptn
453 op 600
2017
Benjamin Declercq
2652 ptn
46 op 809
2016
Geel, groen en rode lantaarn
3486 ptn
37 op 691
2015
Het beest van Cambrai
4145 ptn
109 op 709
2014
fahren nicht sparen
992 ptn
414 op 585
2013
Marco Panzani
1977 ptn
427 op 589

2017
Fenomenos
4148 ptn
125 op 550
2016
Benjamin Declercq
1966 ptn
234 op 437
2015
Benjamin Declercq
1052 ptn
406 op 492
2014
flutjes en pannenkoeken
1981 ptn
274 op 443
2013
wc de flutjes
2285 ptn
133 op 403

Stats

Hoogste ritscore ooit:
393 ptn (Voorjaar 2013 - Rit 7 - Ronde van Vlaanderen (31/03/13))
Hoogste totaalscore ooit:
3377 ptn (La Vuelta 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2347 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1624 ptn
Totaalscore dit seizoen:
3248 ptn