Koen Coopman

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
15
Gemiddelde score dit seizoen:
1072



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
309
Huidige aantal punten:
994

Palmares

2019
Kopmannen
1072 ptn
397 op 656
2018
Kopmannen
1418 ptn
154 op 715
2016
Kopmannen
1714 ptn
268 op 750
2015
Kopmannen
1372 ptn
388 op 597
2014
Kopmannen
1282 ptn
449 op 567
2013
De kopmannen
1751 ptn
51 op 449

2018
Kopmannen
3557 ptn
380 op 596
2017
Kopmannen
2297 ptn
529 op 604
2016
Kopmannen
1635 ptn
307 op 596
2015
Kopmannen
2595 ptn
138 op 507
2014
Kopmannen
3432 ptn
120 op 488
2013
Kopmannen
2080 ptn
274 op 401

2018
Kopmannen
3183 ptn
38 op 600
2017
Kopmannen
408 ptn
743 op 809
2016
Kopmannen
3294 ptn
72 op 691
2015
Kopmannen
4341 ptn
44 op 709
2014
Kopmannen
1380 ptn
292 op 585
2013
De kopmannen
1519 ptn
507 op 589

2017
Kopmannen
2898 ptn
333 op 550
2016
Kopmannen
2499 ptn
93 op 437
2015
Kopmannen
2570 ptn
36 op 492
2014
Kopmannen
1546 ptn
375 op 443
2013
Kopmannen
1875 ptn
207 op 403

Stats

Hoogste ritscore ooit:
342 ptn (Voorjaar 2017 - Rit 2 - Kuurne - Brussel - Kuurne)
Hoogste totaalscore ooit:
3557 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2149 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1072 ptn
Totaalscore dit seizoen:
1072 ptn