Peter Vanbaelenberghe

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
17
Gemiddelde score dit seizoen:
2724



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
113
Huidige aantal punten:
3879

Palmares

2019
Team P
1451 ptn
97 op 656
2018
Team P
1120 ptn
435 op 715
2016
t ga wel lukken
763 ptn
721 op 750
2015
de pelgrims
1048 ptn
525 op 597
2013
cubaantjes
215 ptn
440 op 449

2019
Invincibile P
3706 ptn
89 op 655
2018
La Dolce Vita
1748 ptn
511 op 596
2017
TEAM PIETRO
2885 ptn
379 op 604
2016
LA DOLCE VITA
1844 ptn
181 op 596
2015
de tjoolders
2355 ptn
204 op 507
2013
de cubaantjes
619 ptn
376 op 401

2019
Equipe P
3015 ptn
394 op 775
2018
De Roende van Vrankriek
2233 ptn
249 op 600
2017
Equipe P
881 ptn
619 op 809
2016
Le Beaujolais
2473 ptn
332 op 691
2015
SANS-LES-BELGES
2948 ptn
498 op 709
2013
DE CUBAANTJES
2269 ptn
356 op 589

2017
Equipo P
2952 ptn
326 op 550
2016
Team P
2461 ptn
104 op 437
2015
TIS TPROBEREN WAARD
2665 ptn
25 op 492
2013
de cubaantjes
2041 ptn
180 op 403

Stats

Hoogste ritscore ooit:
300 ptn (Voorjaar 2018 - Rit 5 - E3 Harelbeke)
Hoogste totaalscore ooit:
3879 ptn (La Vuelta 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
3064 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2724 ptn
Totaalscore dit seizoen:
8172 ptn