Jan Mertens

Al 7 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
18
Gemiddelde score dit seizoen:
2113



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
Forza Deinze
786 ptn
608 op 656
2018
Botrams mee pindakaas
1513 ptn
86 op 715
2016
2fast4you
2017 ptn
76 op 750
2015
Jan Mertens
1387 ptn
380 op 597
2014
Jan Mertens
1584 ptn
299 op 567
2013
Jan Mertens
1312 ptn
226 op 449

2019
Forza ciclismo
2433 ptn
493 op 655
2018
Imbattibile
2383 ptn
496 op 596
2017
Jan Mertens
2387 ptn
516 op 604
2016
Jan Mertens
2030 ptn
101 op 596
2015
Ride bene chi ride l'ultimo
1917 ptn
334 op 507
2014
Il Cobra
3131 ptn
188 op 488
2013
Jan Mertens
2268 ptn
253 op 401

2019
Perte Totale
3121 ptn
342 op 775
2017
Jan Mertens
1867 ptn
241 op 809
2016
Jan Mertens
3563 ptn
24 op 691
2015
L'état c'est moi !!
3558 ptn
290 op 709
2014
2fast4you
990 ptn
415 op 585
2013
Jan Mertens
0 ptn
550 op 589

2017
conquistador
4377 ptn
94 op 550
2016
El Toro Loco
1500 ptn
342 op 437
2015
Jan Mertens
1425 ptn
321 op 492
2014
Jan Mertens
1894 ptn
297 op 443
2013
Jan Mertens
1663 ptn
248 op 403

Stats

Hoogste ritscore ooit:
392 ptn (Voorjaar 2016 - Rit 1 - Omloop het Nieuwsblad)
Hoogste totaalscore ooit:
3121 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1744 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2113 ptn
Totaalscore dit seizoen:
6340 ptn