Jan Clicteur

Al 7 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
9
Gemiddelde score dit seizoen:
1695



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
MIND WOLF
1131 ptn
337 op 656
2018
Bird of Prey
1352 ptn
212 op 715
2016
Bird of Prey
1730 ptn
254 op 750
2015
Bird of Prey
2159 ptn
11 op 597
2013
De Tarzangs
994 ptn
343 op 449

2019
MIND WOLF
2259 ptn
671 op 775
2017
Bird of Prey
1692 ptn
322 op 809
2016
Bird of Prey
2259 ptn
426 op 691
2014
Bird of Prey
1262 ptn
335 op 585
2013
Birds of Prey
2203 ptn
372 op 589
2012
De Tarzangs
2398 ptn
125 op 420

Stats

Hoogste ritscore ooit:
403 ptn (Voorjaar 2015 - Rit 11 - Parijs-Roubaix (12/04/15))
Hoogste totaalscore ooit:
2259 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
651 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1695 ptn
Totaalscore dit seizoen:
3390 ptn