Stijn Beeckaert

Al 7 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
14
Gemiddelde score dit seizoen:
3466



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2018
Lokomotiv-on-Tour
1260 ptn
283 op 715
2016
Lokomotiv-on-Tour
1450 ptn
479 op 750
2015
Lokomotiv-on-Tour
1415 ptn
360 op 597
2014
Lokomotiv-on-Tour
1271 ptn
452 op 567
2013
Lokomotiv-on-Tour
1348 ptn
208 op 449

2017
Lokomotiv-on-Tour
3441 ptn
152 op 604
2016
Lokomotiv-on-Tour
2196 ptn
50 op 596
2015
Lokomotiv-on-Tour
2579 ptn
144 op 507
2014
Lokomotiv-on-Tour
3923 ptn
32 op 488
2013
Lokomotiv-on-Tour
3055 ptn
107 op 401

2019
Lokomotiv-on-Tour
3466 ptn
149 op 775
2016
Lokomotiv-on-Tour
2333 ptn
393 op 691
2015
Lokomotiv-on-Tour
3347 ptn
376 op 709
2014
Lokomotiv-on-Tour
1328 ptn
305 op 585
2013
Lokomotiv-on-Tour
3412 ptn
33 op 589
2012
Lokomotiv-on-Tour
2205 ptn
177 op 420

2015
Lokomotiv-on-Tour
2235 ptn
95 op 492
2014
Lokomotiv-on-Tour
2294 ptn
160 op 443
2013
Lokomotiv-on-Tour
1426 ptn
313 op 403
2012
Lokomotiv-on-Tour
3502 ptn
102 op 311

Stats

Hoogste ritscore ooit:
387 ptn (Voorjaar 2013 - Rit 9 - Parijs - Roubaix (07/04/13))
Hoogste totaalscore ooit:
3466 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
657 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
3466 ptn
Totaalscore dit seizoen:
3466 ptn