Tom Vanacken

Al 7 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
16
Gemiddelde score dit seizoen:
4025



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
130
Huidige aantal punten:
3820

Palmares

2018
winter is coming
1383 ptn
180 op 715
2016
de A'ckies
1552 ptn
408 op 750
2015
Tom Vanacken
2011 ptn
24 op 597
2014
gabarit
1631 ptn
268 op 567
2013
go tom
1253 ptn
257 op 449

2019
Tom Vanacken
4361 ptn
1 op 655
2018
gelato-mmmhh
2285 ptn
514 op 596
2017
duo pinot-ti
3415 ptn
163 op 604
2016
pizzavivo
1231 ptn
492 op 596
2015
ciao bella
2782 ptn
100 op 507
2014
k-win-tana
2844 ptn
259 op 488
2013
go cav
2134 ptn
265 op 401

2019
zilber
3690 ptn
47 op 775
2017
Tom Vanacken
1310 ptn
499 op 809
2016
tour de force
2636 ptn
256 op 691
2015
cest si bon
3637 ptn
267 op 709
2014
Tom Vanacken
1030 ptn
407 op 585
2013
sky is the limit
3818 ptn
4 op 589
2012
Tom Vanacken
1973 ptn
241 op 420

2017
Tom Vanacken
2844 ptn
340 op 550
2016
Vuelta por favor
2813 ptn
37 op 437
2014
team alonso
1722 ptn
340 op 443
2013
cafe columbia
1582 ptn
276 op 403
2012
festina geeft je vleugels
2546 ptn
225 op 311

Stats

Hoogste ritscore ooit:
375 ptn (Voorjaar 2015 - Rit 7 - E3-prijs Harelbeke)
Hoogste totaalscore ooit:
4361 ptn (Giro d'Italia 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
3281 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
4025 ptn
Totaalscore dit seizoen:
8051 ptn