belinda booc

Al 7 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
2
Gemiddelde score dit seizoen:
3318



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
414
Huidige aantal punten:
3028

Palmares

2019
up the road
3318 ptn
223 op 775
2018
shavy on adventure
2401 ptn
299 op 600
2017
belinda booc
1349 ptn
485 op 809
2016
belinda booc
3573 ptn
22 op 691
2015
bontempi
2010 ptn
644 op 709
2012
bloopers
1611 ptn
302 op 420

2015
belinda booc
2255 ptn
88 op 492
2012
belinda booc
3605 ptn
89 op 311

Stats

Hoogste ritscore ooit:
260 ptn (Tour de France 2016 - Rit 11 - Montpellier (163km))
Hoogste totaalscore ooit:
3318 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1937 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
3318 ptn
Totaalscore dit seizoen:
3318 ptn