Jef Biebuyck

Al 7 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
37
Gemiddelde score dit seizoen:
1548



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
612
Huidige aantal punten:
730

Palmares

2019
TommekeTommeke Waar ben je nu?
1072 ptn
397 op 656
2018
Wetherspoon Cycling Team
940 ptn
571 op 715
2016
Overslag Independence Support
2263 ptn
11 op 750
2015
Westmalle Tripel Cycling Team
1579 ptn
258 op 597
2014
La Divina Commedia
1729 ptn
188 op 567
2013
Koersclub Den Bokser
1267 ptn
245 op 449

2019
Tifosi di Luca Covili
2024 ptn
538 op 655
2017
Jef Biebuyck
2893 ptn
378 op 604
2016
Jef Biebuyck
1569 ptn
337 op 596
2015
De Kreutzersonate
1704 ptn
392 op 507
2014
La Divina Commedia II
3725 ptn
61 op 488
2013
Birra Moretti Pro Cycling Team
2429 ptn
212 op 401
2012
leeds united
2704 ptn
43 op 255

2018
De Vijf Waterdragers
1540 ptn
551 op 600
2015
El Descubrimiento del Cielo
3428 ptn
344 op 709
2014
l'amour, le tour
1278 ptn
326 op 585
2013
Vuillermoz Gaat De Tour Winnen
2688 ptn
223 op 589
2012
Biebuyck Cycling Team
2166 ptn
191 op 420

2015
Don Quijote de la Vuelta
1816 ptn
206 op 492
2014
Jef Biebuyck
2047 ptn
246 op 443
2013
Viva Colombia
1391 ptn
323 op 403
2012
Teklehaimanot mag mee!!
4321 ptn
18 op 311

Stats

Hoogste ritscore ooit:
365 ptn (Voorjaar 2016 - Rit 8 - Gent - Wevelgem)
Hoogste totaalscore ooit:
2171 ptn (La Vuelta 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1507 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1548 ptn
Totaalscore dit seizoen:
3096 ptn