Marc Castelein

Al 9 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
13
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2016
Ypres
1533 ptn
424 op 750
2015
Ieperke
1683 ptn
187 op 597
2014
clubbruggefan
1751 ptn
161 op 567
2013
clubbruggefan
1233 ptn
268 op 449
2012
clubbruggefan
1007 ptn
233 op 310

2014
de killers
2535 ptn
337 op 488
2013
Ieperke
2414 ptn
216 op 401
2012
ieperke
1903 ptn
156 op 255

2015
Marc Castelein
1381 ptn
686 op 709
2014
winners
2044 ptn
109 op 585
2013
Ieperke
3188 ptn
71 op 589
2012
tourpronostiek 2012
2722 ptn
70 op 420

2016
makkie
1634 ptn
314 op 437
2015
winners
1509 ptn
299 op 492
2013
IEPERKE
2386 ptn
116 op 403
2012
Ieperke 1965
1766 ptn
275 op 311

Stats

Hoogste ritscore ooit:
356 ptn (Voorjaar 2014 - Rit 8 - Ronde van Vlaanderen (06/04/14))
Hoogste totaalscore ooit:
-45 ptn (Giro dItalia 2012)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
-45 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn