Olivier Algoet

Al 7 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
14
Gemiddelde score dit seizoen:
2315



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
437
Huidige aantal punten:
0

Palmares

2019
Tita Tovenaar
1334 ptn
168 op 656
2018
Caesar TB
1355 ptn
210 op 715
2016
TB is the Master
1161 ptn
648 op 750
2015
TB bites shibster
2116 ptn
15 op 597
2014
Teebee
1942 ptn
32 op 567
2013
Teebee is BACK
1615 ptn
97 op 449

2019
Ayrton Tribute
2354 ptn
472 op 655
2018
Julio steekt een tandje bij
2366 ptn
458 op 596
2016
TB Knock Out
2241 ptn
40 op 596
2015
Impossible is nothing
2359 ptn
203 op 507
2014
Teebee -> Maglia Rosa
3188 ptn
175 op 488
2013
Teebee strikes back
2096 ptn
272 op 401

2019
Bernie takes over
3258 ptn
267 op 775
2018
Throwback TB
2736 ptn
25 op 600
2017
Olivier Algoet
1518 ptn
412 op 809
2016
TB still on top
2682 ptn
242 op 691
2015
TB 03-07-2015
3800 ptn
221 op 709
2014
Teebee's Revenge
1677 ptn
205 op 585
2013
TB in yellow
2773 ptn
193 op 589

2016
TB Quickie
2973 ptn
17 op 437
2014
Tb goes wild
1958 ptn
281 op 443
2013
Teebee Quick
1584 ptn
274 op 403
2012
Teebee the Legend
4344 ptn
15 op 311

Stats

Hoogste ritscore ooit:
378 ptn (Voorjaar 2017 - Rit 1 - Omloop het Nieuwsblad)
Hoogste totaalscore ooit:
3356 ptn (La Vuelta 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2814 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2315 ptn
Totaalscore dit seizoen:
6946 ptn