Renate Claeys

Al 10 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
6
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2017
De Snelbinders
2379 ptn
86 op 809
2016
vuurtoren
2280 ptn
414 op 691
2015
Vuurtoren
2615 ptn
560 op 709
2014
Vuurtoren
2016 ptn
115 op 585
2013
Vuurtoren
1432 ptn
515 op 589

2011
vuurwerk
1102 ptn
155 op 224

Stats

Hoogste ritscore ooit:
219 ptn (Tour de France 2014 - Rit 4 - Paris-Plage / Lille Metropole)
Hoogste totaalscore ooit:
-45 ptn (Tour de France 2013)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
-45 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn