luk boudry

Al 10 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
19
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
208
Huidige aantal punten:
291

Palmares

2020
Cieurac
750 ptn
17 op 667
2019
cieurac
1494 ptn
71 op 656
2018
cieurac
987 ptn
549 op 715
2016
cieurac
1149 ptn
653 op 750
2015
cieurac
1456 ptn
333 op 597
2014
cieurac
1787 ptn
124 op 567
2013
cieurac
1325 ptn
220 op 449
2012
cieurac
1508 ptn
71 op 310

2020
Cieurac
1577 ptn
371 op 490
2019
Cieurac
1494 ptn
631 op 655
2018
cieurac
3826 ptn
37 op 596
2017
cieurac
2689 ptn
451 op 604
2016
cieurac
1247 ptn
484 op 596
2015
cieurac
3138 ptn
47 op 507
2014
cieurac
2918 ptn
240 op 488
2013
cieurac
1976 ptn
290 op 401
2012
cieurac
1873 ptn
158 op 255

2020
Cieurac
2528 ptn
192 op 522
2019
Cieurac
2684 ptn
530 op 775
2018
Cieurac
2241 ptn
161 op 600
2017
cieurac
1635 ptn
357 op 809
2016
cieurac
2608 ptn
268 op 691
2015
cieurac
4265 ptn
64 op 709
2014
cieurac
847 ptn
451 op 585
2013
cieurac
2351 ptn
329 op 589
2012
luk boudry
2149 ptn
202 op 420
2011
luk boudry
2944 ptn
9 op 402

2017
cieurac
3475 ptn
256 op 550
2016
cieurac
2285 ptn
140 op 437
2015
cieurac
2307 ptn
77 op 492
2014
cieurac
1751 ptn
331 op 443
2013
cieurac
1755 ptn
229 op 403
2011
cieurac
1018 ptn
170 op 224

Stats

Hoogste ritscore ooit:
453 ptn (Voorjaar 2013 - Rit 9 - Parijs - Roubaix (07/04/13))
Hoogste totaalscore ooit:
4321 ptn (La Vuelta 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
3120 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn