Simon Bertrem

Al 10 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
15
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2020
The Winners
166 ptn
639 op 667
2016
Offside
2232 ptn
14 op 750
2014
De Winnaars van het Voorjaar!
1581 ptn
303 op 567
2013
De Winnaars
1523 ptn
129 op 449
2012
The Winners
1662 ptn
29 op 310

2020
HSVB
1659 ptn
342 op 490
2016
Offside
1424 ptn
414 op 596
2013
Ze veroveren de Giro
2403 ptn
220 op 401
2012
The Winners
1331 ptn
214 op 255

2020
HSVB
1477 ptn
461 op 522
2017
Vive Le Tour
1767 ptn
296 op 809
2016
OFFSIDE
2130 ptn
474 op 691
2015
The Winners
4203 ptn
90 op 709
2014
De Tourploeg!!!
2433 ptn
59 op 585
2013
The Best Riders
2332 ptn
338 op 589
2012
Wereldster team
1305 ptn
349 op 420

2013
E Viva La Vuelta
2526 ptn
94 op 403
2012
Team Wereldster
3038 ptn
149 op 311
2011
Simon Bertrem
1047 ptn
165 op 224

Stats

Hoogste ritscore ooit:
360 ptn (Voorjaar 2012 - Rit 1 - Omloop Het Nieuwsblad (200km))
Hoogste totaalscore ooit:
1659 ptn (Giro d'Italia 2020)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
642 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn