Kurt Castelein

Al 10 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
16
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2018
De gele truitjes
1046 ptn
504 op 715
2016
De gele truitjes
1340 ptn
546 op 750
2015
De gele truitjes
1726 ptn
148 op 597
2014
De gele truitjes
1609 ptn
279 op 567
2013
De gele truitjes
1536 ptn
123 op 449
2012
De gele truitjes
1271 ptn
158 op 310

2016
de gele truitjes
1326 ptn
455 op 596
2014
De gele truitjes
1349 ptn
458 op 488
2013
De gele truitjes
1701 ptn
316 op 401
2012
De gele truitjes
2302 ptn
102 op 255

2018
De gele truitjes
2456 ptn
61 op 600
2016
De gele truitjes
3663 ptn
14 op 691
2015
De gele truitjes
2726 ptn
543 op 709
2014
De gele truitjes
1049 ptn
402 op 585
2013
De gele truitjes
1654 ptn
490 op 589
2012
De gele truitjes
1203 ptn
363 op 420
2011
De gele truitjes
2484 ptn
41 op 402

2016
De gele truitjes
1967 ptn
232 op 437
2015
de gele truitjes
1397 ptn
329 op 492
2014
De gele truitjes
1558 ptn
372 op 443
2013
De gele truitjes
1724 ptn
240 op 403
2012
De Gele Truitjes
2454 ptn
240 op 311
2011
de gele truitjes
930 ptn
181 op 224

Stats

Hoogste ritscore ooit:
331 ptn (Voorjaar 2017 - Rit 1 - Omloop het Nieuwsblad)
Hoogste totaalscore ooit:
2456 ptn (Tour de France 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
788 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn