Sabine Coussens

Al 10 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
9
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2015
sabine's beste!!!!!!!!!!!!!!
958 ptn
545 op 597
2014
Sabine Coussens
1876 ptn
64 op 567
2013
DE RENNERS
1361 ptn
199 op 449
2012
tommeke
669 ptn
284 op 310

2013
de renners
3071 ptn
105 op 401
2012
de renners
1873 ptn
159 op 255

2014
Sabine Coussens
1532 ptn
246 op 585
2013
sabientjes superteam
2789 ptn
187 op 589
2012
DE COUREURS
1451 ptn
322 op 420
2011
tommeke
692 ptn
344 op 402

2013
Sabine Coussens
1888 ptn
202 op 403
2012
sabine's dreamteam
1872 ptn
271 op 311
2011
Sabine Coussens
878 ptn
187 op 224

Stats

Hoogste ritscore ooit:
380 ptn (Voorjaar 2014 - Rit 8 - Ronde van Vlaanderen (06/04/14))
Hoogste totaalscore ooit:
-45 ptn (La Vuelta 2011)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn