Danny Bauwens

Al 10 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
13
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2016
Danny Bauwens
0 ptn
748 op 750
2015
Danny Bauwens
1315 ptn
420 op 597
2014
cercle brugge
1533 ptn
334 op 567
2013
cercle brugge
1219 ptn
274 op 449
2012
cercle brugge
1188 ptn
184 op 310

2013
cercle brugge
2021 ptn
279 op 401

2015
Danny Bauwens
3757 ptn
234 op 709
2014
cercle brugge
907 ptn
440 op 585
2013
cercle brugge
3059 ptn
110 op 589
2012
cercle brugge
2213 ptn
174 op 420
2011
cercle brugge
803 ptn
333 op 402

2014
cercle brugge
2605 ptn
75 op 443
2013
cercle brugge
2031 ptn
183 op 403
2012
cercle brugge
2912 ptn
158 op 311
2011
Danny Bauwens
1821 ptn
61 op 224

Stats

Hoogste ritscore ooit:
312 ptn (Voorjaar 2015 - Rit 11 - Parijs-Roubaix (12/04/15))
Hoogste totaalscore ooit:
-45 ptn (La Vuelta 2011)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn