Yvan Decommer

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
22
Gemiddelde score dit seizoen:
1329



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
skypy001
1001 ptn
462 op 656
2018
skypy
1102 ptn
460 op 715
2016
setter
1820 ptn
188 op 750
2015
skypy
1036 ptn
531 op 597
2014
skypy
1613 ptn
276 op 567
2013
skypy
1100 ptn
319 op 449
2012
skypy
301 ptn
299 op 310

2019
Ploeg zonder naam
1658 ptn
590 op 655
2018
skypy
2399 ptn
401 op 596
2017
skypy
2803 ptn
413 op 604
2016
Yvan Decommer
1667 ptn
282 op 596
2015
skypy
2125 ptn
275 op 507
2014
skypy
2662 ptn
311 op 488
2013
skypy
1915 ptn
295 op 401
2012
Yvan Decommer
1100 ptn
226 op 255

2018
skypy
1823 ptn
291 op 600
2017
skypy
463 ptn
734 op 809
2016
Yvan Decommer
3080 ptn
122 op 691
2015
skypy
2500 ptn
585 op 709
2014
skypy
1960 ptn
131 op 585
2013
skypy
2953 ptn
137 op 589
2012
skypy 2012
1966 ptn
244 op 420

2017
skypy
2314 ptn
420 op 550
2016
skypy
753 ptn
427 op 437
2015
skypy
1561 ptn
283 op 492
2014
skypy
1666 ptn
353 op 443
2013
skypy
1799 ptn
220 op 403
2012
skypy
2261 ptn
257 op 311
2011
skypy
809 ptn
192 op 224

Stats

Hoogste ritscore ooit:
355 ptn (Voorjaar 2013 - Rit 9 - Parijs - Roubaix (07/04/13))
Hoogste totaalscore ooit:
2399 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1834 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1329 ptn
Totaalscore dit seizoen:
2659 ptn