Yvan Decommer

Al 7 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
22
Gemiddelde score dit seizoen:
1392



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
229
Huidige aantal punten:
2293

Palmares

2018
skypy
1102 ptn
460 op 715
2016
setter
1820 ptn
188 op 750
2015
skypy
1036 ptn
531 op 597
2014
skypy
1613 ptn
276 op 567
2013
skypy
1100 ptn
319 op 449
2012
skypy
301 ptn
299 op 310

2018
skypy
2399 ptn
401 op 596
2017
skypy
2803 ptn
413 op 604
2016
Yvan Decommer
1667 ptn
282 op 596
2015
skypy
2125 ptn
275 op 507
2014
skypy
2662 ptn
311 op 488
2013
skypy
1915 ptn
295 op 401
2012
Yvan Decommer
1100 ptn
226 op 255

2018
skypy
1823 ptn
291 op 600
2017
skypy
463 ptn
734 op 809
2016
Yvan Decommer
3080 ptn
122 op 691
2015
skypy
2500 ptn
585 op 709
2014
skypy
1960 ptn
131 op 585
2013
skypy
2953 ptn
137 op 589
2012
skypy 2012
1966 ptn
244 op 420

2017
skypy
2314 ptn
420 op 550
2016
skypy
753 ptn
427 op 437
2015
skypy
1561 ptn
283 op 492
2014
skypy
1666 ptn
353 op 443
2013
skypy
1799 ptn
220 op 403
2012
skypy
2261 ptn
257 op 311
2011
skypy
809 ptn
192 op 224

Trofeëen

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Stats

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Wachtwoord wijzigen

...binnenkort mogelijk...even geduld :-)