Mathias Bogaert

Al 10 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
22
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2016
Baloe Praline
663 ptn
728 op 750
2015
Baloe Praline
1661 ptn
200 op 597
2014
Baloe Praline
1298 ptn
445 op 567
2013
Baloe praline
932 ptn
360 op 449
2012
baloe Praline
895 ptn
256 op 310

2017
baloe2
2872 ptn
384 op 604
2016
baloe2000
1690 ptn
271 op 596
2015
baloe2
3470 ptn
17 op 507
2014
Baloe Praline
2809 ptn
271 op 488
2013
Baloe Praline
2591 ptn
172 op 401
2012
baloe praline
1526 ptn
197 op 255

2017
baloe 2000
641 ptn
688 op 809
2016
baloe2000
1257 ptn
641 op 691
2015
Baloe Praline
2358 ptn
606 op 709
2014
Baloe Praline
1076 ptn
395 op 585
2013
Baloe Praline
1597 ptn
498 op 589
2012
Baloe praline
1515 ptn
310 op 420
2011
Baloe Praline
1774 ptn
162 op 402

2017
Baloe 2000
3315 ptn
277 op 550
2016
baloe2000
3024 ptn
12 op 437
2015
Baloe Praline
1536 ptn
289 op 492
2014
Baloe Praline
2159 ptn
209 op 443
2013
Baloe 2000
2426 ptn
111 op 403
2012
baloe2
2685 ptn
197 op 311
2011
baloe praline
881 ptn
186 op 224

Stats

Hoogste ritscore ooit:
449 ptn (Voorjaar 2015 - Rit 9 - Ronde van Vlaanderen (05/04/15))
Hoogste totaalscore ooit:
-45 ptn (La Vuelta 2011)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
-45 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn