Dimmen Wellens

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
21
Gemiddelde score dit seizoen:
2236



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
155
Huidige aantal punten:
3756

Palmares

2019
Pollock Pro
1178 ptn
293 op 656
2018
Pollock Pro
1193 ptn
346 op 715
2016
Pollock Pro
1674 ptn
302 op 750
2015
Pollock Pro
1601 ptn
247 op 597
2014
Pollock Pro
1755 ptn
153 op 567
2013
Pollock Pro
1425 ptn
169 op 449
2012
Pollock Pro
1339 ptn
129 op 310

2019
Pollock Pro
2351 ptn
78 op 655
2018
Pollock Pro
2495 ptn
269 op 596
2017
Pollock Pro
1798 ptn
578 op 604
2016
Poprock Pro
1082 ptn
530 op 596
2015
Pollock Pro
1660 ptn
402 op 507
2014
Pollock Pro
1410 ptn
456 op 488
2013
Pollock Pro
3706 ptn
27 op 401
2012
Pollock Pro
1887 ptn
157 op 255

2019
Pollock Pro
3181 ptn
313 op 775
2018
Pollock Pro
2102 ptn
292 op 600
2017
Pollock Pro
1154 ptn
543 op 809
2016
Pollock Pro
2782 ptn
202 op 691
2015
Pollock Pro
3742 ptn
242 op 709
2014
Pollock Pro
1186 ptn
356 op 585
2013
Pollock Pro
2913 ptn
158 op 589
2012
Pollock Pro
2393 ptn
126 op 420
2011
Pollock Pro
2025 ptn
117 op 402

2017
Pollock Pro
3467 ptn
259 op 550
2016
Pollock Pro
2597 ptn
70 op 437
2015
Pollock Pro
2683 ptn
23 op 492
2013
Pollock Pro
2227 ptn
146 op 403
2012
Pollock Pro
3669 ptn
82 op 311
2011
Pollock Pro
1901 ptn
56 op 224

Stats

Hoogste ritscore ooit:
414 ptn (Voorjaar 2013 - Rit 9 - Parijs - Roubaix (07/04/13))
Hoogste totaalscore ooit:
3756 ptn (La Vuelta 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2873 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2236 ptn
Totaalscore dit seizoen:
6710 ptn