Jose Boudry

Al 11 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
15
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2016
de sefa's
911 ptn
707 op 750
2015
De Sefa's
2009 ptn
27 op 597
2014
De Sefa's
1809 ptn
108 op 567
2013
De sefa's
577 ptn
421 op 449

2017
de Sefa's
1314 ptn
588 op 604
2015
De Sefa's
1643 ptn
408 op 507
2014
De sefa's
1436 ptn
453 op 488
2013
De Sefa's
61 ptn
381 op 401
2011
De Sefa's
1679 ptn
132 op 160

2017
Jose Boudry
1745 ptn
304 op 809
2016
de sefa's
1876 ptn
544 op 691
2015
De Sefa's
2219 ptn
623 op 709
2014
De Sefa's
1065 ptn
397 op 585
2013
De Sefa's
1971 ptn
429 op 589
2012
de sefa's
819 ptn
398 op 420

2014
De Sefa's
1732 ptn
338 op 443
2012
De Sefa's
342 ptn
291 op 311

Stats

Hoogste ritscore ooit:
420 ptn (Voorjaar 2015 - Rit 9 - Ronde van Vlaanderen (05/04/15))
Hoogste totaalscore ooit:
-45 ptn (Tour de France 2012)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn