freddy allemeersch

Al 10 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
12
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
freddy_get_ready
1236 ptn
244 op 656
2018
freddy get ready
1465 ptn
118 op 715
2016
freddy allemeersch
2157 ptn
35 op 750
2015
freddy get ready
2071 ptn
20 op 597
2014
freddyyyyyyyyyyyy
1942 ptn
31 op 567
2013
freddygetready
1332 ptn
217 op 449
2012
Coureurs op pensioen
1108 ptn
206 op 310

2017
freddygetready
2493 ptn
70 op 809
2016
freddy is ready
2521 ptn
310 op 691
2015
#VGK
3009 ptn
482 op 709
2014
freddygetready
3256 ptn
8 op 585
2013
freddygetready
3703 ptn
6 op 589
2012
freddygetready
2377 ptn
128 op 420
2011
Freddyke
1509 ptn
226 op 402

Stats

Hoogste ritscore ooit:
455 ptn (Voorjaar 2018 - Rit 5 - E3 Harelbeke)
Hoogste totaalscore ooit:
1236 ptn (Voorjaar 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
275 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn