eddy Clabau

Al 10 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
20
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2016
irrewies
1154 ptn
651 op 750
2015
eddy Clabau
1704 ptn
168 op 597
2014
irrewies
1731 ptn
187 op 567
2013
ANDY
1292 ptn
236 op 449
2012
eddy Clabau
1379 ptn
114 op 310

2018
irrewies
3267 ptn
87 op 596
2017
irrewies
2246 ptn
536 op 604
2016
irrewies
1103 ptn
525 op 596
2015
eddy Clabau
3927 ptn
6 op 507
2014
irrewies
4092 ptn
20 op 488
2013
andy
3161 ptn
94 op 401
2012
andy
1996 ptn
144 op 255
2011
andy
267 ptn
154 op 160

2016
eddy Clabau
2367 ptn
377 op 691
2013
andy
1615 ptn
497 op 589
2012
andy
2644 ptn
83 op 420
2011
eddy Clabau
2288 ptn
71 op 402

2015
eddy Clabau
675 ptn
473 op 492
2014
irrewies
1786 ptn
318 op 443
2012
andy
2772 ptn
180 op 311
2011
irrewies
1321 ptn
134 op 224

Stats

Hoogste ritscore ooit:
337 ptn (Voorjaar 2015 - Rit 1 - Omloop Het Nieuwsblad)
Hoogste totaalscore ooit:
3267 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1611 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn