Pepijn De Boe

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
26
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
179
Huidige aantal punten:
466

Palmares

2018
VDB=GOD
1083 ptn
476 op 715
2016
SAGAN=GOD
1912 ptn
138 op 750
2015
VDB=GOD
1243 ptn
463 op 597
2014
VDB=GOD
1810 ptn
106 op 567
2013
VDB=GOD
1670 ptn
76 op 449
2012
VDB=GOD
1531 ptn
68 op 310

2018
VDB=GOD
1573 ptn
568 op 596
2017
VDB=GOD
3899 ptn
22 op 604
2016
VDB=GOD
1302 ptn
465 op 596
2015
VDB=GOD
1749 ptn
380 op 507
2014
vdb=god
3377 ptn
131 op 488
2013
VDB=GOD
4011 ptn
10 op 401
2012
VDB=GOD
2478 ptn
67 op 255
2011
VDB=GOD
1996 ptn
124 op 160

2018
VDB=GOD
2086 ptn
277 op 600
2017
VDB=GOD
744 ptn
665 op 809
2016
VDB=GOD
2517 ptn
313 op 691
2015
VDB=GOD
4303 ptn
56 op 709
2014
Ik ben god niet
1618 ptn
216 op 585
2013
VDB=GOD
3110 ptn
92 op 589
2012
VDB=GOD
2062 ptn
222 op 420

2017
VDB=GOD
4113 ptn
133 op 550
2016
VDB=GOD
1745 ptn
294 op 437
2014
VDB=GOD
1799 ptn
314 op 443
2013
VDB=GOD
1544 ptn
283 op 403
2012
VDB=GOD
3430 ptn
113 op 311
2011
VDB=GOD
2200 ptn
24 op 224

Stats

Hoogste ritscore ooit:
345 ptn (Voorjaar 2017 - Rit 6 - E3 Harelbeke)
Hoogste totaalscore ooit:
2334 ptn (La Vuelta 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1282 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn