Geert Corne

Al 5 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
0
Gemiddelde score dit seizoen:
844



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2022
Ploeg zonder naam
844 ptn
474 op 554
2021
De Buzze
1341 ptn
265 op 520
2020
Corre
704 ptn
43 op 667
2019
Corre
1075 ptn
393 op 656
2018
mietje
1129 ptn
429 op 715

2017
Geert Corne
2955 ptn
354 op 604

2019
mietje
778 ptn
775 op 775
2018
mietje
1248 ptn
505 op 600
2017
Geert Corne
1544 ptn
398 op 809

Stats

Hoogste ritscore ooit:
281 ptn (Voorjaar 2020 - Rit 1 - Omloop Het Nieuwsblad)
Hoogste totaalscore ooit:
1704 ptn (La Vuelta 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1242 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
844 ptn
Totaalscore dit seizoen:
844 ptn