Bregt Broucke

Al 5 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
1
Gemiddelde score dit seizoen:
2125



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja

Palmares

2022
TEAM BB
1124 ptn
243 op 554
2021
TEAM BB
1449 ptn
165 op 520
2020
TEAM BB
608 ptn
148 op 667
2019
TEAM BB
857 ptn
564 op 656
2018
TEAM BB
1016 ptn
528 op 715

2022
TEAM BB
3126 ptn
29 op 530
2020
Team BB
1324 ptn
438 op 490
2019
TEAM BB
1853 ptn
449 op 655
2018
TEAM BB
1815 ptn
516 op 596
2017
Team BB
3516 ptn
123 op 604

2020
Team BB
3241 ptn
60 op 522
2019
TEAM BB
2967 ptn
415 op 775
2018
TEAM BB
2998 ptn
129 op 600
2017
TEAM BB
2602 ptn
54 op 809

2017
TEAM BB
2179 ptn
440 op 550

Stats

Hoogste ritscore ooit:
317 ptn (Voorjaar 2017 - Rit 10 - Parijs - Roubaix)
Hoogste totaalscore ooit:
4061 ptn (La Vuelta 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
3278 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2125 ptn
Totaalscore dit seizoen:
4250 ptn