Eveline Christiaens

Al 10 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
23
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2016
Tom Evelyne
1330 ptn
553 op 750
2015
Tom Evelyne
1165 ptn
495 op 597
2014
Tom Evelyne
1154 ptn
497 op 567
2013
Tom Evelyne
1628 ptn
91 op 449
2012
Tom Eelyne
845 ptn
266 op 310

2017
Tom Evelyne
2802 ptn
414 op 604
2016
Tom Evelyne
1989 ptn
118 op 596
2015
Tom Eveline
2667 ptn
117 op 507
2014
Tom Evelyne
838 ptn
472 op 488
2013
Tom Evelyne
798 ptn
369 op 401
2012
Tom Eveline
2435 ptn
72 op 255
2011
Tom Evelyne
1265 ptn
140 op 160

2017
Tom Evelyne
2281 ptn
107 op 809
2016
Tom Evelyne
2028 ptn
507 op 691
2015
Evelyne
3007 ptn
483 op 709
2014
Tom Evelyne
1660 ptn
208 op 585
2013
Tom Evelyne
2945 ptn
141 op 589
2012
Tom Evelyne
1424 ptn
326 op 420
2011
Tom Evelyne
2175 ptn
90 op 402

2017
Tom evelyne
2915 ptn
331 op 550
2016
Tom Evelyne
1216 ptn
399 op 437
2015
Tom Evelyne
1470 ptn
307 op 492
2014
Tom Evelyne
1918 ptn
290 op 443
2013
Tiom Evelyne
3075 ptn
23 op 403
2012
Tom Evelyne
2976 ptn
154 op 311
2011
tom evelyne
942 ptn
179 op 224

Stats

Hoogste ritscore ooit:
375 ptn (Voorjaar 2013 - Rit 9 - Parijs - Roubaix (07/04/13))
Hoogste totaalscore ooit:
-45 ptn (Tour de France 2011)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
-45 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn