Fanny Carrein

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
2
Gemiddelde score dit seizoen:
2266



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2022
Ploeg zonder naam
938 ptn
420 op 554
2021
Ploeg zonder naam
1400 ptn
203 op 520
2020
fanny
428 ptn
468 op 667
2019
fanny
1248 ptn
234 op 656
2018
funny
1231 ptn
309 op 715

2022
dyme
3595 ptn
2 op 530
2020
fanny
1588 ptn
365 op 490
2019
dyme
2161 ptn
453 op 655
2018
dyme
2434 ptn
278 op 596
2017
dyme
2975 ptn
348 op 604

2020
fanny
2014 ptn
329 op 522
2019
Ploeg zonder naam
2714 ptn
518 op 775
2017
dyme
1348 ptn
489 op 809
2016
fanny
3352 ptn
59 op 691

2017
Fanny Carrein
4068 ptn
141 op 550
2016
dyme
1728 ptn
297 op 437

Stats

Hoogste ritscore ooit:
330 ptn (Voorjaar 2021 - Rit 8 - Ronde van Vlaanderen )
Hoogste totaalscore ooit:
3595 ptn (Giro d'Italia 2022)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2583 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2266 ptn
Totaalscore dit seizoen:
4533 ptn