Ludo Bollaert

Al 10 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
20
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2020
babette
404 ptn
506 op 667
2019
babette
1222 ptn
260 op 656
2018
kapoen babette
768 ptn
668 op 715
2016
kapoen babette
1162 ptn
644 op 750
2015
kapoen babette
1778 ptn
120 op 597
2014
kapoen babette
1598 ptn
286 op 567
2013
kapoen babette
1389 ptn
190 op 449
2012
kapoen babette
1344 ptn
126 op 310

2018
kapoen babette
1846 ptn
484 op 596
2016
Ludo Bollaert
1799 ptn
208 op 596
2015
kaoen babette
2354 ptn
205 op 507
2014
kapoen babette
2356 ptn
371 op 488
2013
kapoen babette
2401 ptn
221 op 401
2012
Ludo Bollaert
1669 ptn
186 op 255
2011
kapoen babette
2032 ptn
121 op 160

2017
kapoen babette
86 ptn
772 op 809
2016
kapoenbabette
2127 ptn
475 op 691
2014
kapoen babette
1607 ptn
223 op 585
2013
kapoen babette
2133 ptn
394 op 589
2012
kapoen babette
1994 ptn
235 op 420
2011
kapoenbabette
1089 ptn
293 op 402

2016
kapoen babette
782 ptn
425 op 437
2014
kapoenbabette
1755 ptn
329 op 443
2013
kapoen babette
1725 ptn
239 op 403
2012
Ludo Bollaert
2692 ptn
196 op 311

Stats

Hoogste ritscore ooit:
338 ptn (Voorjaar 2013 - Rit 7 - Ronde van Vlaanderen (31/03/13))
Hoogste totaalscore ooit:
1846 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
676 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn