Alexander Cappelle

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
2
Gemiddelde score dit seizoen:
2152



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
588
Huidige aantal punten:
234

Palmares

2022
Vereniging Papier Karton
990 ptn
379 op 554
2021
Vereniging Papier Karton
1404 ptn
195 op 520
2020
Alejandro Corona
700 ptn
48 op 667
2019
Team Alejandro Bagdonas
937 ptn
514 op 656
2016
De Bagdonas Kasseineukers
2024 ptn
74 op 750

2022
Vereniging Papier Karton
3314 ptn
14 op 530
2017
Buffalo Gomito
3614 ptn
95 op 604
2016
De Stelvio Dekstieren
1238 ptn
489 op 596

2018
Alejandro Bagdonas
1674 ptn
423 op 600

Stats

Hoogste ritscore ooit:
413 ptn (Voorjaar 2021 - Rit 2 - Kuurne-Brussel-Kuurne)
Hoogste totaalscore ooit:
3314 ptn (Giro d'Italia 2022)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1663 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2152 ptn
Totaalscore dit seizoen:
4304 ptn