Alexander Cappelle

Al 5 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
2
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
91
Huidige aantal punten:
173

Palmares

2020
Alejandro Corona
700 ptn
48 op 667
2019
Team Alejandro Bagdonas
937 ptn
514 op 656
2016
De Bagdonas Kasseineukers
2024 ptn
74 op 750

2017
Buffalo Gomito
3614 ptn
95 op 604
2016
De Stelvio Dekstieren
1238 ptn
489 op 596

2018
Alejandro Bagdonas
1674 ptn
423 op 600

Stats

Hoogste ritscore ooit:
405 ptn (Voorjaar 2017 - Rit 2 - Kuurne - Brussel - Kuurne)
Hoogste totaalscore ooit:
1674 ptn (Tour de France 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
687 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn