kristien bruwier

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
7
Gemiddelde score dit seizoen:
1530



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja

Palmares

2022
Souillac
1337 ptn
71 op 554
2021
Souillac
1681 ptn
34 op 520
2020
Souillac
562 ptn
216 op 667
2019
souillac
1300 ptn
190 op 656
2018
souillac
1102 ptn
460 op 715
2016
souillac
1063 ptn
683 op 750

2022
Souillac
1723 ptn
518 op 530
2020
souillac
2360 ptn
100 op 490
2019
Souillac
2719 ptn
198 op 655
2018
souillac
3746 ptn
48 op 596
2017
souillac
3060 ptn
308 op 604
2016
souillac
2073 ptn
86 op 596

2020
Ploeg zonder naam
3056 ptn
82 op 522
2019
souillac
3241 ptn
278 op 775
2018
Souillac
1447 ptn
398 op 600
2017
souillac
592 ptn
705 op 809
2016
souillac
1821 ptn
560 op 691

2017
souillac
2643 ptn
376 op 550
2016
souillac
1420 ptn
358 op 437

Stats

Hoogste ritscore ooit:
358 ptn (Voorjaar 2021 - Rit 2 - Kuurne-Brussel-Kuurne)
Hoogste totaalscore ooit:
4152 ptn (La Vuelta 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
3382 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1530 ptn
Totaalscore dit seizoen:
3060 ptn