Martijn Bogaert

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
3
Gemiddelde score dit seizoen:
474



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
125
Huidige aantal punten:
538

Palmares

2022
Poanaerts
948 ptn
415 op 554
2021
Poanaerts
1154 ptn
398 op 520
2020
Poanaerts
466 ptn
399 op 667
2019
Poanaerts
929 ptn
522 op 656
2016
Poanaerts
1161 ptn
645 op 750

2020
Poanaerts
1960 ptn
235 op 490
2019
Poanaerts
1526 ptn
560 op 655
2017
Poanaerts
3657 ptn
84 op 604

2019
poanaerts
3847 ptn
15 op 775
2018
Poanaerts
2429 ptn
273 op 600
2017
Poanaerts
1777 ptn
289 op 809

Stats

Hoogste ritscore ooit:
355 ptn (Voorjaar 2017 - Rit 2 - Kuurne - Brussel - Kuurne)
Hoogste totaalscore ooit:
3847 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2641 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
474 ptn
Totaalscore dit seizoen:
948 ptn