Sandra De Bruyn

Al 3 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
2
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
530
Huidige aantal punten:
271

Palmares

2018
Ploeg zonder naam
1423 ptn
147 op 715
2016
Sandra
1976 ptn
97 op 750

2018
San
2892 ptn
276 op 596
2017
Sandra De Bruyn
2827 ptn
404 op 604
2016
Sandra
1449 ptn
399 op 596

2018
Sandra
2595 ptn
219 op 600
2017
Sandra
3176 ptn
6 op 809
2016
Sandra
2723 ptn
228 op 691

2017
Sandra
3618 ptn
228 op 550
2016
Sandra
1513 ptn
338 op 437

Stats

Hoogste ritscore ooit:
460 ptn (Voorjaar 2018 - Rit 5 - E3 Harelbeke)
Hoogste totaalscore ooit:
2951 ptn (La Vuelta 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1732 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn