Jan Berlo

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
7
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
115
Huidige aantal punten:
362

Palmares

2020
Young and old wolfs
452 ptn
425 op 667
2019
Velovelo
1404 ptn
124 op 656
2018
Den Berre
1441 ptn
134 op 715
2016
Berre's ploegje
2028 ptn
73 op 750

2020
Girona
1544 ptn
379 op 490
2019
The Grail
2911 ptn
164 op 655
2018
Bergiro
3199 ptn
187 op 596
2017
Berres ploegje
2867 ptn
386 op 604
2016
Berre's ploegje
1950 ptn
132 op 596

2020
Nous sommes en Guerre
2922 ptn
107 op 522
2019
Lucky number 69
2941 ptn
428 op 775
2018
Gamechanger
2609 ptn
134 op 600
2017
Derop & Derover
845 ptn
633 op 809
2016
Berre's Team
3486 ptn
36 op 691

2017
Hup met de geit
1308 ptn
502 op 550
2016
Berre's team
1062 ptn
415 op 437
2015
Berre's ploegje
1970 ptn
157 op 492

Stats

Hoogste ritscore ooit:
342 ptn (Voorjaar 2019 - Rit 5 - E3 BinckBank Classic)
Hoogste totaalscore ooit:
3529 ptn (La Vuelta 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
3100 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn