Ine Berlo

Al 7 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
7
Gemiddelde score dit seizoen:
1804



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
561
Huidige aantal punten:
270

Palmares

2022
Team Hannukas
1062 ptn
301 op 554
2021
Team Hannukas
970 ptn
477 op 520
2020
Team Hannah
564 ptn
212 op 667
2019
Team Hannah
911 ptn
533 op 656
2018
Team Hannah
1390 ptn
172 op 715
2016
The Flying ballerinas
1485 ptn
455 op 750

2022
Team Hannukas
2547 ptn
242 op 530
2020
Team Hannukas
2419 ptn
82 op 490
2019
Team Hannah
2181 ptn
408 op 655
2018
Team Hannah
3530 ptn
31 op 596
2017
Hannah power
1785 ptn
579 op 604
2016
Le ballerine
2006 ptn
111 op 596

2020
Team Hannah
2320 ptn
243 op 522
2019
Team Hannah
2194 ptn
682 op 775
2018
Team Hannah
1379 ptn
461 op 600
2017
Hannah's choice
2042 ptn
181 op 809
2016
Les ballerines
3091 ptn
119 op 691
2015
En danseuse
2062 ptn
639 op 709

2017
Hannah's choice
3477 ptn
254 op 550
2016
Bailarinas
3296 ptn
4 op 437
2015
Bailarinas
2509 ptn
42 op 492

Stats

Hoogste ritscore ooit:
307 ptn (Voorjaar 2022 - Rit 1 - Omloop Het Nieuwsblad)
Hoogste totaalscore ooit:
4053 ptn (La Vuelta 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2973 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1804 ptn
Totaalscore dit seizoen:
3609 ptn