Joffrey Cops

Al 4 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
5
Gemiddelde score dit seizoen:
1468



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
429
Huidige aantal punten:
2935

Palmares

2018
Chasse Patat!
1270 ptn
273 op 715
2016
Chasse Patate
1821 ptn
187 op 750

2019
Chasse Patat
2937 ptn
215 op 655
2018
Chasse Patat
2588 ptn
235 op 596
2017
Chasse Patat
2692 ptn
449 op 604
2016
Chasse Patate
1963 ptn
127 op 596

2018
Chasse Patat
2285 ptn
318 op 600
2017
Chasse Patat
1563 ptn
388 op 809
2016
Chasse Patate
1693 ptn
591 op 691
2015
Chasse Patate
3522 ptn
307 op 709

2017
Chasse Patat
3629 ptn
224 op 550
2016
Chasse Patate
1995 ptn
224 op 437
2015
Chasse Patate
1689 ptn
244 op 492

Stats

Hoogste ritscore ooit:
368 ptn (Voorjaar 2018 - Rit 5 - E3 Harelbeke)
Hoogste totaalscore ooit:
2937 ptn (Giro d'Italia 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2588 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1468 ptn
Totaalscore dit seizoen:
2937 ptn