Ann-Sophie Perneel

Al 9 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
0
Gemiddelde score dit seizoen:
1712



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
210
Huidige aantal punten:
5061

Palmares

2024
Fielologie
1712 ptn
166 op 492
2023
Wielesofie
1629 ptn
145 op 546
2022
Fieloe
1341 ptn
66 op 554
2021
CoroFIE
832 ptn
504 op 520
2020
Fie is erbie
666 ptn
75 op 667
2019
Peneelke
1085 ptn
383 op 656
2018
Fie goes classic
1591 ptn
50 op 715

2023
FiGiro
1682 ptn
451 op 542
2022
ItaFIE
2619 ptn
198 op 530
2020
Fie in italie
830 ptn
480 op 490
2019
Fietalie
2011 ptn
533 op 655
2018
Ansofitalie
2772 ptn
333 op 596

2023
Tour de fie
1924 ptn
584 op 611
2022
FIETOU
2430 ptn
621 op 678
2020
Fie on tour
3007 ptn
86 op 522
2018
Ploeg zonder naam
3000 ptn
120 op 600
2017
Een rietje voor @Sofietje
1969 ptn
207 op 809

2017
een ri(e)tje voor A-SOPHIETJE
1164 ptn
512 op 550

Stats

Hoogste ritscore ooit:
351 ptn (Voorjaar 2024 - Rit 1 - Omloop het Nieuwsblad )
Hoogste totaalscore ooit:
5061 ptn (Giro d'Italia 2024)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
3631 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1712 ptn
Totaalscore dit seizoen:
1712 ptn