Leander Bruck

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
5
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
491
Huidige aantal punten:
240

Palmares

2020
Arquero
644 ptn
102 op 667
2019
Arquero
1176 ptn
294 op 656
2018
Arquero
1050 ptn
502 op 715
2016
Arquero
1891 ptn
147 op 750
2015
Leander Bruck
2195 ptn
7 op 597

2020
Arquero
2105 ptn
304 op 522
2019
Arquero
3782 ptn
27 op 775
2018
Arquero
1447 ptn
526 op 600
2017
Arquero
2062 ptn
173 op 809
2016
Meistari
2080 ptn
488 op 691
2015
Jago
1977 ptn
647 op 709

Stats

Hoogste ritscore ooit:
341 ptn (Voorjaar 2015 - Rit 1 - Omloop Het Nieuwsblad)
Hoogste totaalscore ooit:
3782 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1830 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn