Klaas Bruggeman

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
8
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
423
Huidige aantal punten:
163

Palmares

2020
Fons velo
483 ptn
357 op 667
2019
Fons velo
1441 ptn
101 op 656
2018
Les amis de Paris Roubaix
1194 ptn
343 op 715
2016
Klaas Bruggeman
1517 ptn
436 op 750
2015
KLB
1409 ptn
366 op 597

2020
Fons velo
1812 ptn
291 op 490
2019
Klitpedalen
2639 ptn
143 op 655
2018
Girovu
2980 ptn
152 op 596
2017
Ploeg Zonder Naam
3823 ptn
36 op 604
2016
Cyclist
2273 ptn
33 op 596

2020
Fons velo
2117 ptn
299 op 522
2019
Fons velo
3070 ptn
362 op 775
2018
Viva Colombia!
1719 ptn
433 op 600
2017
Ploeg Zonder Naam
230 ptn
765 op 809
2016
Klaas Bruggeman
2576 ptn
282 op 691

2017
Ploeg Zonder Naam
2384 ptn
413 op 550
2016
Klaas Bruggeman
1744 ptn
295 op 437

Stats

Hoogste ritscore ooit:
357 ptn (Voorjaar 2019 - Rit 1 - Omloop het Nieuwsblad)
Hoogste totaalscore ooit:
3626 ptn (La Vuelta 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2923 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn