Martijn van osch

Al 5 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
3
Gemiddelde score dit seizoen:
3193



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
De Boschebollen
3193 ptn
308 op 775
2018
De Boschebollen
1161 ptn
457 op 600
2017
de Boschebollen
2100 ptn
158 op 809
2016
Boschbollen
2409 ptn
364 op 691
2015
de Boschebollen
3453 ptn
334 op 709
2014
boschebollen
1567 ptn
235 op 585

Stats

Hoogste ritscore ooit:
300 ptn (Tour de France 2017 - Rit 11 - Eymet - Pau )
Hoogste totaalscore ooit:
3193 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
843 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
3193 ptn
Totaalscore dit seizoen:
3193 ptn