Jochen Barzeele

Al 7 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
4
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2016
swolliewollie
1807 ptn
200 op 750

2016
Barre
3385 ptn
53 op 691
2015
Barre
3330 ptn
382 op 709
2014
drup en drover
3249 ptn
9 op 585

Stats

Hoogste ritscore ooit:
334 ptn (Voorjaar 2016 - Rit 3 - Strade Bianchi)
Hoogste totaalscore ooit:
0 ptn (Tour de France 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
-30 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn