Nicolas Willems

Al 7 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
7
Gemiddelde score dit seizoen:
2484



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2021
WZC Sparta
1465 ptn
144 op 520
2020
WTC De Spartanen
553 ptn
235 op 667
2019
Ploeg zonder naam
1374 ptn
144 op 656
2018
Nicolas Willems
1190 ptn
352 op 715
2016
Leve Cercle!
1651 ptn
323 op 750

2021
WTC De Spartanen
3503 ptn
254 op 603
2019
WTC De Daltons
2137 ptn
507 op 655
2018
Leve Cercle!
2055 ptn
516 op 596
2017
Leve Cercle!
3967 ptn
18 op 604
2016
Leve Cercle!
1863 ptn
173 op 596
2015
Team Willie
2108 ptn
280 op 507
2014
De Wilvio's
2239 ptn
397 op 488

2020
WZC Sparta
2279 ptn
253 op 522
2019
WTC De Da
3533 ptn
114 op 775
2018
Leve Cercle
2520 ptn
156 op 600
2017
Leve Cercle!
2055 ptn
174 op 809
2016
Leve Cercle!
2859 ptn
179 op 691
2015
Groen-Zwart
3378 ptn
363 op 709
2014
Nicolas Willems
1547 ptn
242 op 585

2017
Leve Cercle!
4416 ptn
89 op 550

Stats

Hoogste ritscore ooit:
337 ptn (Voorjaar 2016 - Rit 1 - Omloop het Nieuwsblad)
Hoogste totaalscore ooit:
4091 ptn (La Vuelta 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
3185 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2484 ptn
Totaalscore dit seizoen:
4968 ptn