Friedl Billiet

Al 7 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
5
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2018
Fifeancy
1539 ptn
74 op 715
2016
Fifeancy Bitane
1966 ptn
101 op 750
2015
Fifeancy Bitane
1658 ptn
202 op 597
2014
Friedl Billiet
1477 ptn
374 op 567

2017
Friedl Billiet
983 ptn
583 op 809
2015
Fifeancy Bitane
3989 ptn
151 op 709
2014
Gaaipersers
976 ptn
420 op 585

Stats

Hoogste ritscore ooit:
368 ptn (Voorjaar 2018 - Rit 5 - E3 Harelbeke)
Hoogste totaalscore ooit:
-45 ptn (Tour de France 2014)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
-45 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn