Tom Dodion

Al 5 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
30
Gemiddelde score dit seizoen:
2339



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
484
Huidige aantal punten:
2414

Palmares

2019
Tortuguero
513 ptn
651 op 656
2018
Tortuguero
908 ptn
595 op 715
2016
Tortuguero
1524 ptn
429 op 750
2015
Tortuguero
1676 ptn
189 op 597
2014
Tortuguero
1642 ptn
258 op 567

2019
Tortuguero
3170 ptn
221 op 655
2018
Tortuguero
1892 ptn
518 op 596
2017
Tortuguero
3335 ptn
195 op 604
2016
Tortuguero
2213 ptn
45 op 596
2015
Tortuguero
3618 ptn
12 op 507
2014
Tortuguero
3182 ptn
176 op 488

2019
Tortuguero
3336 ptn
208 op 775
2018
Tortugueruo
2698 ptn
14 op 600
2017
Tortuguero
2425 ptn
78 op 809
2016
Tortuguero
3280 ptn
76 op 691
2015
Tortuguero
3431 ptn
342 op 709
2014
Tortuguero
560 ptn
502 op 585

2017
Tom Dodion
2546 ptn
387 op 550
2016
Tortuguero
2400 ptn
121 op 437
2015
Tortuguero
1790 ptn
213 op 492
2014
Tortuguero
1994 ptn
268 op 443

Stats

Hoogste ritscore ooit:
348 ptn (Tour de France 2018 - Rit 4 - La Baule - Sarzeau)
Hoogste totaalscore ooit:
3336 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2702 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2339 ptn
Totaalscore dit seizoen:
7019 ptn