Tom Bouckhuyt

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
4
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2015
Shizzle
2325 ptn
216 op 507
2014
Bergschapen
1875 ptn
429 op 488

2014
prut prut
1789 ptn
317 op 443
2013
de bakkende landmeters yolo
1651 ptn
255 op 403

Stats

Hoogste ritscore ooit:
172 ptn (La Vuelta 2014 - Rit 18 - A Estrada - Monte Castrove)
Hoogste totaalscore ooit:
-45 ptn (Giro dItalia 2014)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn