Anke Allaert

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
11
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
451
Huidige aantal punten:
135

Palmares

2020
MinMoaten2020
429 ptn
466 op 667
2019
MinMoaten2019
1242 ptn
238 op 656
2018
MinMoaten2018
1080 ptn
481 op 715
2016
MinMoaten
1174 ptn
638 op 750
2015
MinMoaten
1960 ptn
49 op 597
2014
MinMoaten
1505 ptn
354 op 567

2016
MieiAmici
1605 ptn
318 op 596
2015
MieiAmici
1352 ptn
451 op 507
2014
MieiAmici
3292 ptn
150 op 488

2018
MesMecs2018
1718 ptn
509 op 600
2017
MesMecs
360 ptn
749 op 809
2016
MesMecs 2016
1938 ptn
528 op 691
2015
MesMecs
2230 ptn
621 op 709
2014
MesMecs
2756 ptn
24 op 585

2017
Mis Amigos 2017
2207 ptn
437 op 550
2016
Mis Amigos
1959 ptn
235 op 437

Stats

Hoogste ritscore ooit:
312 ptn (Voorjaar 2017 - Rit 2 - Kuurne - Brussel - Kuurne)
Hoogste totaalscore ooit:
1718 ptn (Tour de France 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
695 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn