Wouter Bossuyt

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
16
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2016
Op hoop van zege
1812 ptn
196 op 750
2015
stampen dedju
1969 ptn
44 op 597
2014
Wouter Bossuyt
1900 ptn
48 op 567

2017
Vittoria Eternamente
3342 ptn
192 op 604
2016
Pizzeria Corsa
1734 ptn
247 op 596
2015
Wouter Bossuyt
3826 ptn
7 op 507
2014
Vai Bossi
2638 ptn
314 op 488

2017
Vélo Folie
998 ptn
578 op 809
2016
Bonne Chance en France
3615 ptn
19 op 691
2015
Ardechu
3013 ptn
480 op 709
2014
May Team
1930 ptn
138 op 585
2013
Wouterboss 2013
2898 ptn
164 op 589

2017
Adelante!
3662 ptn
217 op 550
2016
Riojas
2504 ptn
91 op 437
2015
Allez Olé
1733 ptn
232 op 492
2014
Esperando
2403 ptn
137 op 443
2013
Wouterboys
1311 ptn
336 op 403

Stats

Hoogste ritscore ooit:
415 ptn (Voorjaar 2015 - Rit 1 - Omloop Het Nieuwsblad)
Hoogste totaalscore ooit:
-45 ptn (La Vuelta 2013)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
-45 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn