Brian Bruwier

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
8
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2016
Quid Pro Quo
631 ptn
731 op 750
2015
Quid Pro Quo²
1852 ptn
89 op 597
2014
Quid Pro Quo
1962 ptn
28 op 567

2016
Quid Pro Quo
2000 ptn
114 op 596
2015
Quid Pro Quo
3536 ptn
16 op 507
2014
Quid Pro Quo
1689 ptn
440 op 488

2015
Quid Pro Quo
3438 ptn
339 op 709
2014
Quid Pro Quo
985 ptn
418 op 585

Stats

Hoogste ritscore ooit:
375 ptn (Voorjaar 2014 - Rit 8 - Ronde van Vlaanderen (06/04/14))
Hoogste totaalscore ooit:
-45 ptn (Giro dItalia 2014)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn