Evert Cottyn

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
7
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2017
MAVERICK
1247 ptn
520 op 809
2016
De brieke
1732 ptn
580 op 691
2015
COTTYNS TEAM
3281 ptn
400 op 709
2014
TEAM SINAASAPPELORANGE
1771 ptn
171 op 585
2013
De boskantrijders
2320 ptn
342 op 589

2014
TEAM SINAASAPPEL ORANGE 2
264 ptn
437 op 443
2013
UltimoVuelta
1127 ptn
366 op 403

Stats

Hoogste ritscore ooit:
248 ptn (Tour de France 2015 - Rit 10 - La Pierre Saint Martin)
Hoogste totaalscore ooit:
-45 ptn (La Vuelta 2013)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
-45 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn