Pieter Poitiez

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
15
Gemiddelde score dit seizoen:
2086



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
El Pierro Racing
1384 ptn
135 op 656
2018
El Pierro Racing-Team Belgium
1269 ptn
275 op 715
2016
El Pierro Racing
1736 ptn
249 op 750
2015
El Pierro Racing
1180 ptn
487 op 597
2014
El Pierro Racing
1686 ptn
223 op 567

2018
El Pierro Racing
3001 ptn
196 op 596
2017
Elpierro Racing
3210 ptn
239 op 604
2016
El Pierro Racing
1859 ptn
175 op 596
2015
El Pierro Racing
2146 ptn
269 op 507
2014
El Pierro Racing
3311 ptn
146 op 488

2019
El Pierro Racing
2789 ptn
495 op 775
2018
El Pierro Racing
1056 ptn
535 op 600
2017
Pieter Poitiez
244 ptn
764 op 809
2016
El Pierro Racing
2339 ptn
390 op 691
2015
El Pierro Racing
3720 ptn
249 op 709
2014
El Pierro Racing
2268 ptn
79 op 585
2013
El Pierro Racing
2306 ptn
346 op 589

2017
El Pieero Racing
3691 ptn
211 op 550
2016
El Pierro Racing
1855 ptn
265 op 437
2015
El Pierro Racing
1630 ptn
261 op 492
2014
El Pierro Racing
1983 ptn
273 op 443
2013
El Pierro Racing
2200 ptn
155 op 403

Stats

Hoogste ritscore ooit:
395 ptn (Voorjaar 2015 - Rit 1 - Omloop Het Nieuwsblad)
Hoogste totaalscore ooit:
3001 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1985 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2086 ptn
Totaalscore dit seizoen:
4173 ptn